16. okt, 2022

Jeroen

Zeer prettig, goed en snel geholpen met plaatsen nieuwe douchekraan en keukenkraan! Vakkundig, zeer netjes en meedenkend, dat alles voor een nette prijs.

26. aug, 2022

Lars

Czarek opnieuw gevraagd voor een klus aan mijn huis. Deze keer moest alle buitenwerk worden geschilderd. Opnieuw heeft hij vakwerk geleverd; precies en netjes en alles volgens afspraak. Heel tevreden over zijn werk!

24. aug, 2022

Jac en Annemarie

Czarek en zijn collega hebben vorige week mijn dakgoten voor en achter opnieuw in de lak gezet. Ze hebben dit netjes, snel en volgens afspraak gedaan.

10. jun, 2022

Jur Zegers

Czarek heeft met schilderwerk aan mijn huis veel kwaliteit voor weinig geld geleverd!

6. mei, 2022

Sandra

Czarek is een ontzettende vakman, denkt mee met je wilt en komt ook met ideeën en verbeteringen. Werkt ook ontzettend netjes, de boel is iedere avond opgeruimd en schoongemaakt.Bij mij heeft hij alle muren en plafonds gestuct en geverfd, nieuwe vloer gelegd, badkamer en toilet gerenoveerd en wat allerhande klusjes.

28. jan, 2022

Monique

Czarek heeft ons al een aantal keer heel goed geholpen met het vervangen van een kraan op de badkamer. De laatste keer kon hij de kraan zelfs maken, echt super! Czarek is betrouwbaar, komt altijd op tijd en werkt heel netjes en voor een goede prijs. Een
echte aanrader!

27. jan, 2022

Jurgen

Czarek heeft bij ons al meerdere klussen uitgevoerd en elke keer blijkt hij een op en top vakman te zijn. Met het opknappen van onze badkamer blijkt hij wederom een zeer veelzijdig vakman te zijn!

16. dec, 2021

Gerd en Janny

Hallo Czarek,heel veel dank dat je onze badkamer zóóó mooi gerenoveerd hebt, we zijn er erg blij mee.Czarek is een top vakman, nog nooit heb ik iemand zo precies zien werken, geweldig, een perfectionist!Hij geeft ook goede adviezen, met zijn ervaring kun je die ook rustig aannemen!

Je kan ook helemaal op hem vertrouwen, komt zoals afgesproken, neemt amper de tijd om koffie te drinken, je moet hem er bij 'slepen'

Zelfs toen hij nog herstellende was van een flinke griep kwam hij toch! Ook altijd in voor een grap en een gezellige prater.

Ons volgende project hebben we al met hem besproken, dat gaat in Maart gebeuren, helaas heeft hij niet eerder tijd omdat hij zoveel opdrachten heeft.

We kijken er nu al naar uit!

Foto's volgen nog zodat iedereen kan zien hoe mooi onze badkamer geworden is.13. aug, 2021

Ria en Attila

Czarek heeft bij ons een binnendeur vervangen en een aantal binnendeuren geverfd, daarnaast heeft hij buiten al de deuren en kozijnen geverfd en dat zijn er wat en de muren van onze bungalow aan de achterzijde weer netjes wit gemaakt, de voorzijde volgt
in het voorjaar. Wij zijn heel tevreden over het werk wat Czarek heeft gedaan, Czarek is heel vriendelijk, netjes, klantgericht en levert vakwerk. Een aanrader, bij ons komt hij zeker terug! Prima kwaliteit/prijs!

23. jul, 2021

Connie S.,

Ik ben heel tevreden over de bij mij geleverde renovatie aan de 10 m. hoge daklijsten.

Goed geadviseerd en prima kwaliteit/prijsverhouding.

Vriendelijk en servicegericht.

Czarek is een echte aanrader.

21. jul, 2021

Ivo van Dongen

Czarek heeft voor ons de renovatie van de volledige badkamer uitgevoerd. Toilet, inloopdouche, meubels etc. We zijn erg blij met de kwaliteit van zijn werk maar zeker ook met de prettige samenwerking. Naast dat Czarek vakwerk levert is hij erg prettig
in de omgang en betrouwbaar. We zijn zo tevreden dat hij ook het stucwerk in de slaapkamers heeft uitgevoerd. Ook dit is bijzonder netjes opgeleverd zoals we ondertussen van hem gewend zijn. Ik kan iedereen van harte aanbevelen om Czarek in te schakelen voor
klussen en verbouwingen. Dat blijven wij ook doen!

3. mei, 2021

Lars

Czarek is een echte vakman! Houd zich aan afspraken en levert vakwerk. Hij heeft bij mij een complete badkamer gesloopt en vanaf de eerste leiding en afvoer weer aangelegd. Ook het stuc -en tegelwerk heeft Czarek prima verzorgd. Erg blij mee!

8. feb, 2021

Cees Janssens

Czarek heeft in de douche een kraan die lekte netjes vervangen

Ondanks dat hij weinig tijd had en dit ertussen door moest heeft hij dit toch gedaan

Bedankt Czarek en voor de volgende klussen ben je weer welkom

15. jan, 2021

Erik Middelink

Czarek heeft onze badkamer compleet gerenoveerd en dat was een flinke klus. Met al onze wensen is rekening gehouden en Czarek denkt altijd mee om het beste en mooiste resultaat te behalen. Czarek is een vakman die altijd kwaliteit levert en eer van zijn
werk wil hebben.Dank je wel weer Czarek, tot de volgende klus.

7. nov, 2020

S. Tugal

We hebben onze wc en badkamer laten renoveren door klusbedrijf Ceasar.Czarek komt zijn afspraken na en is een echte vakman.

Hij heeft alle leidingen vernieuwd, alles opnieuw betegeld en heel mooi afgewerkt.

Dit alles voor een prima prijs.

Ik raad klusbedrijf Caesar iedereen aan.Bedankt voor de mooie badkamer en wc!Familie Tugal

Website 16. sep, 2020

Natalia Vasilyeva

Super snel en goed werk geleverd!

4. sep, 2020

Bakker

Ons ruim 120 jaar oude huis hebben ze ondanks dat elke muur scheef is, toch perfect recht en strak kunnen stuccen. Echt vakwerk! Het zijn fijne vriendelijke mensen. Ze komen op tijd en werken voor zover mogelijk netjes. We bellen ze zeker weer voor een
eventuele volgende klus.

21. jul, 2020

Fam Jacobs

Czarek en Pawel hebben bij ons 't hele huis gestuced en onze keuken aangepast. Zeer tevreden. Het zijn harde werkers, fijne mensen om over de vloer te hebben, komen afspraken na en geven extra tips, stucwerk is lekker strak.

3. jul, 2020

Fam. Botermans

Wij zijn zeer tevreden over Czarek en zijn zoon Pavel. Ons huis is zeer vakkundig geschilderd. Het ziet er heel netjes en strak uit.

30. jun, 2020

Bert Huisman

Czarek en Pavel hebben in korte tijd mijn huis geschilderd. Zeer degelijk en uiterst netjes tegen een aantrekkelijke prijs. Aanbevolen !

15. mei, 2020

Pierre Abbenhuis

De muren zijn mooi strak en netjes gestucd.

Czarek maakt goede afspraken en is een gezellige vakman.Hij laat alles ook netjes en redelijk schoon achter.Voor de volgende keer gaan we hem zeker weer inschakelen.

27. apr, 2020

John en Ingeborg

We zijn ook erg blij met het eind resultaat van de douche renovatie.

27. apr, 2020

John en Ingeborg

Nog een foto van de logeerkamer.

27. apr, 2020

John en Ingeborg

Beste Czarek en Pavel,

Jullie hebben de afgelopen maanden enorm hard gewerkt om ons huis weer mooi te maken.

Czarek op technisch gebied en Pavel meer op stuc en schilderwerk gespecialiseerd. Omdat ze alles zelf kunnen maken loopt een karwei geen vertraging op. We zijn erg tevreden over alle werkzaamheden.

13. jan, 2020

Lynette hundermark

Casear had mijn trap dicht gemaakt en daar naar een deur gemaakt onde de trap zodat ik opberg ruimte heb.

4. jul, 2019

Maarten Feij

Czarek en zijn team hebben bij ons de buitenboel van een nieuwe laag Sikkens verf voorzien. Binnen zijn ook een aantal klusjes gedaan die waren blijven liggen. Super werk verricht! We zijn erg blij met het resultaat. Voor een volgende klus bellen we zeker
weer!

10. jun, 2019

Witte

Net voorkomen.

Houdt zich aan afspraken.

Goede prijs.

Zijn elke dag op tijd l.

Werken volgens afspraak.

Zeer tevreden met deze vakmensen

24. apr, 2019

Petra Jansen

Carel heeft vorig jaar mijn appartement binnen en buiten geschilderd. Een vakman die zich aan zijn afspraken houdt. Een aanrader voor klussen in huis.

14. apr, 2019

Klaverdijk

Czarek en zijn zoon Pavel hebben wederom prima werk geleverd. Alle muren beneden strak gestuct en geverfd en ook het hele trappengat inclusief de hoge nok zijn prachtig geworden! Echt vakmannen.

8. mrt, 2019

Jan en Riky

Czarek heeft bij ons de wc, de keuken en de badkamer vernieuwd. In alle ruimtes heeft hij mooi stucwerk afgeleverd. In de keuken is de elektra uitgebreid met oa. een kookgroep, hetgeen een flinke klus was.

Goed tegelwerk in badkamer en wc. Czarek denkt in alles mee en is een prettige man om mee te werken. Wij zijn zeer tevreden.

9. nov, 2018

Kim en Sjef

Professioneel, snel, secuur, flexibel, meedenkend, probleemoplossend, houdt zich aan afspraken!! Wij zijn héél tevreden!!

15. sep, 2018

De Jong

Czarek heeft samen met zijn team wederom prima werk geleverd. 2 jaar geleden heeft hij het stuc en schilderwerk verzorgd in ons oude huis. Deze keer heeft hij het stuc en schilderwerk inclusief volledige badkamer renovatie verzorgd in onze nieuwe woning.
Goede kwaliteit tegen een prima prijs. Top gedaan!

13. sep, 2018

Dikra

Czarek en zijn team hebben uitstekend werk voor mij gedaan. Netjes op tijd, heel professioneel en zoals ik precies wilde. Apartament mooi geschilderd, tegels gezet en nog wat klusjeswerk en nog voor en scherpe prijs! Ik zou ze zeker aanraden

19. jul, 2018

Frank M

Prima en vakkundig schilderwerk afgeleverd. Zelfs op de moeilijkste plaatsen zoals 2 dakkapellen op grote hoogte. Sterk in advies!

28. mei, 2018

C. DONS

Fam dons

Ze hebben heel de beneden verdieping geschilderd en latexen wij zijn zeer te vreden vak werk geleverd dank u wel

26. apr, 2018

Jules bogaerts

Zelden zo’n strak stuckwerk gezien. Hij denkt vooruit en denkt met je mee. Dit voorkomt onverwachte kosten en dingen die dubbel moeten. Electra en tegelwerk als de beste. Altijd netjes en gezellig. Echte aanrader dus!

25. apr, 2018

Beauregard en Annet Meijer

Eerlijk, heeft goed werk geleverd, houd zich aan de afspraken. Als ik weer een klus heb zal ik zeker nog eens gebruik maken van zijn service.

8. apr, 2018

Bert en Jeanne

Een prima bedrijf !! Alles weer als nieuw de plafonds wanden en deuren, kozijnen weer strak in de lak of gesaust! Harde werkers keurig op tijd voor een hele scherpe prijs !! Heel veel dank een echte aanrader !!!!

4. apr, 2018

Jos

De mannen van Czarek hebben bijzonder goed en vakkundig werk afgeleverd. Alle deuren en muren binnen zijn weer strak wit geschilderd met oog voor details. Daarnaast is het plafond strak gestuct en ziet alles er weer als nieuw uit! Prima prijs / kwaliteit
. Aanrader.

18. feb, 2018

Peter Joosten

Het klusbedrijf van Czarek heeft geheel volgens afspraak stukwerk, schilderwerk en een drainage opdracht netjes uitgevoerd. Dank voor het vakwerk mannen. Concurrerend en klantvriendelijk dus een echte aanrader.

5. feb, 2018

Peter en Angelique van Opstal

Wij zijn zeer tevreden over het schilderwerk van Klusbedrijf van Czarek. in 2 weken tijd zijn de deuren kozijnen en plafonds en wanden van ons huis mooi geworden

4. feb, 2018

Karolien en Albert

Vlak voordat we gingen verhuizen merkten we dat de muren in onze nieuwe woonkamer toch behoorlijk beschadigd waren. Czarek heeft ze perfect hersteld en gewit. Een echte vakman met passie voor zijn werk!

26. aug, 2017

André

Czarek heeft onze hele keuken verbouwd en betegeld met een uitstekend resultaat. Ik kan ook spreken over zijn prima vakmanschap, werkkwaliteit, behulpzaamheid en enorme klantgerichtheid tegen zeer concurrerende prijs. Aanrader!

18. jul, 2017

Coen

Klusbedrijf Ceasar heeft bij ons de gehele benedenverdieping geschilderd (muren, ramen en deuren). Wij zijn erg tevreden over het resultaat. Daarbij zijn wij ook zeer te spreken over de service, behulpzaamheid en enorme klantgerichtheid. Zeker een aanrader!

26. mei, 2017

Maaike & Erik

De voorbije periode heeft Czarek onze keuken volledig verbouwd tot een waar paradijsje. Leidingwerk afvoer electra verlegd, plafond vervangen en mooi stucwerk aangebracht. Deskundig meedenkend en zeer hard werkend. Aanrader..!! Dank Czarek.


Groet 'Josef & Maria'.

24. mei, 2017

Anita Sipos

Czarek heeft enkele werkzaamheden verricht in mijn woonkamer (montage van de plinten, hoekprofiel). Ik ben zeer tevreden met de verichtte diensten en de kwaliteit/prijs - verhouding is precies wat ik zocht. Ik kan dit bedrijf dan ook echt aanbevelen.

22. feb, 2017

Lucy Medina

Czarek heeft ons super goed geholpen. Hij is zeer netjes, nauwkeurig en heeft een goede prijs/kwaliteit. Ik kan hem zeker aanrader.

19. feb, 2017

Miriam Brouwers

Czarek ingeschakeld om wat kleine klusjes te doen die maar bleven liggen. Kraan vervangen en kitwerk badkamer afgerond. Zeer nauwkeurig gedaan en prettig om zaken met hem te doen

19. feb, 2017

Erik

Czarek heeft de voorbije periode onze uitgeleefde beschimmelde douche omgetoverd tot een prachtige badkamer. Czarek is een zeer deskundig en proffessioneel vakman. Als persoon aardig en vertrouwd.

17. feb, 2017

Merel

Op woensdag 15 februari kwam czarek bij mij om een lekkage onder mijn bad op te lossen na een nieuwe afvoer in het bad geplaatst te hebben en een nieuwe kitnaad dachten we dat het opgelost zou zijn toen ik donderdagmiddag in bad ging en het water weg liet
lopen lekte het nog steeds czarek een email gestuurd en diezelfde avond nog is hij het op komen lossen snelle service en niet duur ben erg tevreden en raad zeer zeker andere mensen dit klusbedrijf aan

25. okt, 2016

R de Jong

Czarek heeft de wanden en plafonds van onze hal, woonkamer en trapgat opnieuw gestuct en geschilderd. We zijn zeer tevreden over zijn vakwerk. Zeer netjes en goede kwaliteit!

9. okt, 2016

Tjitske Bos

Mijn buiten muur was 1 groot drama!! Niet afgevoegd, scheuren...... Czarek heeft dit uiterst professioneel in orde gemaakt. Ook de rekening viel heel erg mee!! Ik beveel hem van harte aan!!! :-D

10. jul, 2016

Esther Hebinck

Czarek, je hebt onze kozijnen buiten prima geschilderd. Na de zomer zien we je graag terug voor een tegel- en schilderklus op zolder.

5. jul, 2016

Ria

Na het infresen van leidingwerk door installateurs voor mijn nieuwe keuken, heeft Czarek de wanden en het raamkozijn vakkundig opnieuw gestuct. Keurig werk voor een heel redelijke prijs en alles is netjes achtergelaten. Hartelijk dank.

9. jun, 2016

Aga & Daniel

Czarek did a fantastic job in our house painting all the window frames inside and outside the house and fixing all the things waiting for maintenance (garden fence, wall plastering, etc.). The house was kept clean throughout the renovation and the quality
of the tools and materials used shows in the quality of the work. The whole service was professional and very reasonably priced. Great job!

Website 25. apr, 2016

Ben en Herma Overvoorde

Ons vakantiehuisje in Chaam is fris en goed geschilderd door Czarek. Wij zijn erg tevreden over zijn vakkundigheid en manier van werken!

10. mrt, 2016

Martha en Frans Hebinck

maart 2016Van wege de goede ervaringen hebben wij Czarek ook nog onze slaapkamer laten vernieuwen. Wij zijn wederom uiterst tevreden over zijn manier van werken.

10. mrt, 2016

Martha en Frans Hebinck

februari 2016.

Czarek heeft van van onze oude badkamer een droombadkamer gemaakt. Alles werd volledig gestript en helemaal opnieuw ingedeeld.


Wij zijn zeer over het resultaat, prachtig tegel en stucwerk!!!

10. mrt, 2016

Martha en Frans Hebinck

september 2015.

Wij zijn erg tevreden over het vakkundige schilderwerk door Czarik uitgevoerd. Zelfs in het weekend werd er doorgewerkt omdat er voor maandag regen was voorspeld.

Prima werk, dank je wel.

9. mrt, 2016

Richard & Joyce

Voor een scherpe prijs is er zeer goed werk geleverd! En ook nog eens op zeer korte termijn uitgevoerd! Hartelijk dank voor ons 'nieuwe' kamer!

7. sep, 2015

Bo & Erik

Zeer tevreden met wat Czarek voor werk levert. Je bent een harde werker, betrouwbaar en secuur. We hebben straks een hele mooie zolder! Grote dank

5. sep, 2015

Miriam Scheltens

Dank voor het vervangen van mijn zolder ramen en het halen van de juiste dakpannen!

2. sep, 2015

Inger Elisabeth de Haan

Hoi Czarek, nogmaals bedankt voor de nieuwe mooie badkamer! Geniet er elke dag weer van! A good job!!

20. aug, 2015

Jur Zegers

he Czarek, bedankt voor het schilderwerk aan mijn huis in Aalststraat in Breda. Het ziet er prima uit!